Tagayama
Blijf op de hoogte en volg
03 April 2017 | Japan, Shirahama
Een hele leuke dag en avond in Shirakawago . Midden in de sneeuw stond onze herberg voor 1 nacht. Na het geweldige diner in Japanse stijl, een nacht min of meer op een matje en een Japans onbijt wat er weer geweldig uitzag en ook nog geweldig smaakte vanochtend met de bus naar Tagayama. Een waterig zonnetje en iet wat frisjes het dorp met zijn oude huisjes verkennen. Ook zijn hier sake-fabriekjes welke wij niet konden vinden maar wel de plaatsen waar je gratis sake ,kan proeven en uiteraard die kunnen wij wel vinden! Na diverse verschillende sake"s te hebben geproefd maar wat gaan eten een gewone hamburger met patat.ondertussen begint het te regenen en te onweren dus rap naar het hotel.het valt ons op dat je overal waar je gaat koffie drinken of eten je altijd een glas water krijgt en een verfrissingsdoekje. Zelfs als je wat boodschappen doet in een kleine supermarkt krijg je de verfrissingsdoekjes erbij .Kunnen ze in Holland nog wat van leren. Morgen gaan wij richting Tokio eerst met een lokale trein en daarna weer met de Shinkansen .
Vandaar uit hoop Ik jullie weer te berichten.
Groetjes
Hannie