Regen,regen
31 Maart 2017 | Japan, Kyoto
Toen maar richting hotel gegaan want wij waren door en door koud. morgen staat Nara op het programma hier staan waar weer heel veel tempels staan.Vanavond iets je eerder naar Gion want Ik hoop nog steeds een echte Geisha te spotten. Ook enkele bomen in bloei zien staan maar nog niet echt veel dat komt door de koude winter die er dit keer is geweest. We hopen in Tokio meer bloesem te zien.
Wat gisteravond opviel dat de mensen gewoon buiten in de rij staan te wachten als het restaurant vol is wij zouden gewoon naar het volgende restaurant gaan. Er van uit gaande dat het morgen wel droog is hoop ik dan met een meer uitgebreid verslag te komen.
Groetjes
Hannie
31 Maart 2017 - 08:53
Whitney:
Genoeg zon om te delen, zolang je hem niet pikt sturen we wel wat zonnestralen jouw kant op ;)! -
31 Maart 2017 - 14:10
Geer:
Dank nogmaals en als we in Spanje zijn,zal ik wat droge warme en zonnige dagen naar je laten sturen,
Gr Geer en Emily -
31 Maart 2017 - 16:04
Astrid Rentenaar:
Wat jammer van de regen. Maar ja je kan niet alles hebben. Hoop dat het nu mooi weer wordt bij jullie. Wel weer heel indrukwekkend wat jullie allemaal zien. Veel plezier verder. -
31 Maart 2017 - 16:34
Gonnie:
Jammer van het weer, maar volgens mij hebben jullie heel veel te doen en te zien. Ik zal als je terugkomt dagje wellness boeken, kan je uitrusten....haha. Blijf lekker genieten, xx