Kalaw
29 November 2013 | Myanmar, Mandalay
Hierbij een kort verslag uit een koud kalaw.Vanmorgen weer op tijd vertrokken wat het werd een lange reisdag,eerst hebben wij gezien wat er allemaal van de tamarinde-palm komt,toen het oogsten van de ons wel bekende aardnoten bij ons beter bekend als pinda's.Daarna opweg naar Mount Popa waar de nats(geesten)wonen.Onderweg komen wij heel veel ossenkarren tegen het vervoermiddel voor alles.Aangekomen bij Mount Popa moesten wij eerst steil klimmen en toen 1722traptreden naar boven,af en toe lastiggevallen door de apen maar de 2 oudjes zijn heelhuids bovengekomen terwijl wij afgesproken hadden tot halverwege te gaan.Na de lunch een lange tocht naar Kalaw wat boven inde bergen ligt,vandaar de kou.Morgen vroeg gaan wij weer op pad,eerst naar een lokale markt en dan een wandeling van 5 uur langs verscheidene dorpen.Dan overmorgen de trekking van 2 dagen met een overnachting in een klooster .
Ik wens ieder een heel fijn weekend.
Groetjes
Martin en Hannie
29 November 2013 - 15:58
Gonnie:
Wat zijn we trots op jullie "oudjes". Heel fijn weekend, xx -
30 November 2013 - 10:20
Laszla:
Zo, lekker bezig jullie! Weer een hoop nieuwe ervaringen.
Veel plezier verder! -
30 November 2013 - 13:50
Astrid:
Wat een werk allemaal. En wat leuk de apen. Veel plezier. Astrid -
30 November 2013 - 15:53
Gerard:
Jullie ook een fijn weekend,misschien te gebruiken om wat bij te komen?
Hoe houden jullie het vol? Groet ook aan Mart ,
xx Geer -
01 December 2013 - 11:21
Mieke:
Zo dappere vakantiegangers. Dat hebben jullie toch maar mooi weer gedaan !!!
Ik had jullie verslagen verzameld, zodat ik ze nu alle achter elkaar kan lezen. Zo kan ik nog beter meegenieten. Ik ben benieuwd met welke reisorganisatie jullie nu reizen. Het is nu hier zondagmorgen. Hebben jullie ook nog tijd om bij te tanken ? Blijf genieten, groeten ook voor Martin van Mieke