Peking
12 September 2017 | China, Beijing
Na een goed verlopen vlucht vanmorgen om 8.30 uur Peking tijd
aangekomen in een warm Peking. De temperatuur was vandaag 32graden, dat is wel een beetje wennen. Na het inchecken in het hotel eerst even rondgewandeld ,geluncht , een klein tukje en toen een welkomstdiner van de NRV was supergezellig. Nu om 20.00 uur even iets schrijven over e de dag vanmorgen wat een zeer drukke dag wordt. 'Smorgens eerst een vrij lange wandeling naar de verboden stad, naar het plein van de Hemselse vrede, dat een tocht per risja door de Hutongs en 's middags naar de Tempel van de Hemel, 's avonds naar een acrobatiek voorstelling. Dus al met al een zeer drukke dag.Donderdag gaan wij naar de Chinese muur, de ming graven en waarschijnlijk 's avonds nog een excursie .Ik hoop iedere dag een verslag naar jullie te verzenden maar of dit gaat lukken weet ik niet. Nu 20,15 uur ga ik mijn bed opzoeken want ik ben toch wel moe.
Groetjes
Hannie
12 September 2017 - 15:13
Martin:
Goedemorgen,
Vandaag trek je je stoute schoenen aan om te wandelen in Bejjng, we lezen wel hoe je dag is verlopen.
Astrid was vandaag op bezoek.
Groetjes -
12 September 2017 - 15:37
Astrid:
Zo je bent er en een goede reis gehad. En nu gaat het echt beginnen. Hoop dat het een leuke groep is. Heel veel plezier. -
12 September 2017 - 19:07
Gerard:
Vanuit Ko's Griekenland een fijne reis en vermoei je niet te veel -
12 September 2017 - 20:00
Walter:
In Beijing genoeg te doen om je zeker een week druk te houden....wat een stad en zo mooi voor een eerste indruk. Als jullie later Shanghai bezoeken zullen jullie zien dat die stad veel moderner is....al is de centrale binnenstad van Beijing zeker ook erg aan het moderniseren. -
13 September 2017 - 00:10
Helga:
veel plezier -
14 September 2017 - 20:23
Willem Zwart:
Hoi Hannie
Dus alles is goed gegaan geniet maar neem je rust
Vandaag met Jan gegolft tussen de buien door.
gr. Willem