Sicilië
Door: hannie zwart
Blijf op de hoogte en volg
16 April 2012 | Nederland, Alkmaar
Zaterdag Taomarina bezocht, het Griekse theater veel gewandeld ins de leuke straatje.Wij zitten in ageturismo Arrigo vriijdagavond waren wij laat op de plaats van bestemming rond 21.00 uur en moesten toen nog eten.De eigenaresse belde even naar het 5sterrenhotel aan de overkant en ja hoor door konden wij nog eten ook mochten wij onze auto op hun parkeerplaats zetten.later kwamen wij erachter dat zij ook de eigenaresse is van het 5sterrenhotel zo kan je natuurlijk een hoop regelen.Gisteren hebben wij een wandeling gemaakt van 11 km hierin zat een vrij zware klim de Nebrodi berg wij hebben hierover 5en een halfuur gedaan in de warme zon lekker hoor en het biertje na afloop was dan ook zeer verdiend.'s avonds wezen in een duur restaurant waar wij weer met zijn tweeën zaten net als de vorige avonden,het seizoen is nog niet begonnen en dat merk je.Vannacht was het zeer slecht weer zware regen en onweer en wij vertrokken met regen van onze bestemming maar hoe meer wij in de richting van serycusa kwamen des te mooier het weer werd,veel bekeken in Serycusa en vanmiddag heerlijk in het zonnetje gezeten.Morgen gaan wij weer heerlijk wandelen,hopen dat het weer zo blijft.
Ik laat het even hierbij maar jullie horen zo spoedig mogelijk weer wij gaan nu eten
Groetjes Martin en HNnie