captains dinner
Door: hannie zwart
26 September 2006 | Mexico, Tulum
Mochten we dan niet CAptains borrel gedaan hebben wel Captains dinner. Iedereen dus in groot gala, heeft wel wat. Een uur lang mensen kijken de een nog mooier dan de ander. Groot Gala en dan een paar platte bruine schoenen er onder. VAndaag zijn wij dus aan land gegaan in Mexico. 6.15 uur op en toen maar wachten konden het dus eerst weer niet vinden maar het was aan de andere kant van het schip. Dan merk je pas hoe groot zo'n schip is. Met een half uur vertraging toch vertrokken. Eerst een half uur met de Ferry en toen ongeveer 3 kwartier met de bus. De Maya ruines van Tulum zijn erg mooi de enige aan de kust de overige zijn allemaal in het binnenland tot aan Honduras toe. Het was wel erg warm.Met de Ferry werden we terug gebracht naar Cozumel waa r we een taxi naar de boot moesten nemen. Nu varen we weer richting Grand Gayman waar we vannacht aankomen en morgenochtend weer een paar uur aan land gaan. Jullie horen dus nog van ons.
Groetjes
Astrid en Hannie
27 September 2006 - 06:39
Astrid:
wat een ervaringen doen julie op. Leuk hoor in gala dineren en het lijkt volgens mij dan net het leidseplein, naar al die mensen kijken. Vell plezier en tot horens.
Astrid